5 verschillende woningtypes

Bloementuin

Slechts 3 beschikbaar
Zit jij het liefst de hele dag in het zonnetje? Dan is dit type met een tuin op het zuidwesten wat voor jou! Met standaard 2,4 meter extra woonruimte en veel lichtinval door openslaande tuindeuren heb je alle ruimte om te genieten.

Zonnebloem

Slechts 3 beschikbaar
Een achtertuin op het zuidwesten met veel privacy en je voortuin is letterlijk het begin van het Weusthagpark! Ontdek type Zonnebloem, de grootste woning van het plan met 3 woonlagen en 4 slaapkamers.

Iris

Alles onder optie/verkocht
De woningen zijn lekker licht door de grote ramen waarbij een aantal woningen nóg meer lichtinval heeft door de opvallende raampartijen tot aan de grond.

Appelboom

Alles onder optie/verkocht
Deze stoere woningen zijn met een breedte van 6 meter, extra breed. Bijzonder: op de eerste verdieping heb je twee extra grote slaapkamers én een kleinere slaapkamer.

Waterlelie

Alles onder optie/verkocht
Stoere, roodbruine woning met subtiele variatie in het metselwerk en lekker grote raampartijen. Een aantal woningen heeft extra grote ramen aan de voorzijde waardoor de keuken heerlijk licht is.

EEN “RONDJE” NIEUWE ES

Ervaar hoe het is om te wonen in de Nieuwe Es en doe de 360º tour! Loop door het plan of neem een kijkje in één van de woningen. Liever de 360º tour bekijken met een 3D bril? Je kan gratis een exemplaar ophalen bij één van de makelaars.

Bekijk het project in 360 graden

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie