5 verschillende woningtypes

Appelboom

Deze stoere woningen zijn met een breedte van 6 meter, extra breed. De architectuur is stoer maar vriendelijk door de lichte gevelkleur en de vele mooie details in het metselwerk. Bijzonder: op de eerste verdieping heb je twee extra grote slaapkamers én een kleinere slaapkamer.

Bloementuin

Robuuste woning in een lichte gevelkleur met variatie en stoere metalen details in het metselwerk. Je hebt drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en de mogelijkheid om nog meer ruimte te creëren met een optionele dakkapel. Enkele woningen, grenzend aan het park, hebben een groot terras aan de voorzijde.

Iris

Deze woning heeft een fraaie roodbruine gevel met metalen details in het metselwerk voor extra karakter. De woningen zijn lekker licht door de grote ramen waarbij een aantal woningen nóg meer lichtinval heeft door de opvallende raampartijen tot aan de grond.

Waterlelie

Stoere, roodbruine woning met subtiele variatie in het metselwerk en lekker grote raampartijen. Een aantal woningen heeft extra grote ramen aan de voorzijde waardoor de keuken heerlijk licht is. Je hebt drie lagen leefruimte dus iedereen vindt al snel zijn favoriet plekje.

Zonnebloem

In deze robuuste woning heb je maximale leefruimte. Drie woonlagen met een plat dak zorgt voor drie volwaardige verdiepingen met vele mogelijkheden. Je hebt standaard 4 slaapkamers en een heerlijk lichte, tuingerichte woonkamer. Enkele woningen hebben een romantisch Frans balkon.

EEN “RONDJE” NIEUWE ES

Ervaar hoe het is om te wonen in de Nieuwe Es en doe de 360º tour! Loop door het plan of neem een kijkje in één van de woningen. Liever de 360º tour bekijken met een 3D bril? Je kan gratis een exemplaar ophalen bij één van de makelaars.

Bekijk het project in 360 graden

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie