Nieuwbouw vs. bestaande bouw

Nieuwbouw biedt talloze voordelen. Zo heb je weinig onderhoud en heb je lagere woonlasten dan bij bestaande bouw.

Een van de grote voordelen van nieuwbouw, is dat je de eerste jaren nergens omkijken naar hebt. Alles is fris, nieuw en schoon. Je kunt er echt jouw stempel op drukken. Daarnaast zijn alle gebruikte materialen duurzaam en onderhoudsarm. Zo kun je vanaf dag 1 genieten zonder zorgen over onderhoud.

Fris & Nieuw

Alles aan je nieuwe woning is nieuw en fris. Dat zie, ruik en voel je meteen. Daardoor is je woning vanaf dag één ook echt jouw huis. Dat geeft een bijzonder gevoel. Ook zijn nieuwbouwwoningen ruimtelijker, ze voldoen namelijk aan alle woonwensen van vandaag de dag.

Lagere woonlasten

Bij nieuwbouwwoningen zijn de energiekosten een stuk lager dan bij bestaande woningen. En dat is mooi, omdat energiekosten een belangrijk deel van je maandelijkse woonlasten vormen. Daarnaast is nieuwbouw duurzamer, omdat ze minder CO2 uitstoten, zo wordt het milieu minder belast.

Een gezellige buurt

Het klinkt misschien vreemd, maar nieuwbouw staat bijna altijd garant voor een gezellige buurt. Al je buren zijn nieuw in de wijk, net als jullie. Zo leer je elkaar snel kennen en ontstaat er een gezellig buurtgevoel.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie