Feest in de Nieuwe Es

Geplaatst op

De bouw van Nieuwe Es is inmiddels in volle gang! Kopers, omwonenden en andere betrokkenen toostten afgelopen vrijdag op deze mijlpaal. Geniet met ons mee en bekijk de aftermovie!

Met een knipoog naar de start van het carnaval was Het Blaaskapel De Hengeler Weend Bloazers carnaval, naar Nieuwe Es afgereisd om het feest van een muzikale omlijsting te voorzien.

Elke woning in het project wordt opgeleverd met een duurzaam sieraad, een betonnen element met daarin het huisnummer. Namens de gemeente Hengelo onthulde wethouder Bas G. van Wakeren dit duurzame sieraad.

Op dit moment zijn we druk bezig met de bouw van de eerste eengezinswoningen in gebied 1 van het project. We verwachten dat deze woningen nog vóór de bouwvak worden opgeleverd. In deelgebied 2 is de prognose dat de oplevering in kwartaal 3 van 2019 is. In deelgebied 3 zal hoogstwaarschijnlijk de oplevering van de laatste woningen in december 2019 plaatsvinden.


Het gaat hard in de Nieuwe Es. Wil jij ook wonen op de fantastische locatie van de Nieuwe Es? Bekijk welke woningen nog beschikbaar zijn op onze interactieve kaart.