Goed nieuws, de bouw gaat van start!

Geplaatst op

De gemeente Hengelo heeft de omgevingsvergunning voor het bouwen van de 59 koopwoningen in het plan Nieuwe Es verleend. Dat betekent dat we officieel kunnen starten met de bouw.

Projectontwikkelaar Sjoerd Hesselink is zeer enthousiast en legt uit. “Dit is het moment waarop we hebben gewacht. Al in week 49 wordt er gestart met heiwerkzaamheden. Daarna worden de verdere bouwwerkzaamheden in één bouwstroom verricht”. Als je nu koopt is de verwachting dat je hier in 2019 al kunt wonen.

Je eigen koopwoning al vanaf € 798,- per maand

Makelaars Maarten en Bob zien afgelopen periode een enorme toename in animo voor de woningen. “Sinds er duidelijkheid is over de start van de bouw begint het plan echt te leven bij de mensen. Met maandlasten van nog geen 800 euro in de maand zijn deze woningen ook nog eens heel betaalbaar.”.

Kies jouw favoriet

Ben je nieuwsgierig naar het aanbod en de beschikbare woningen? Bekijk dan onze interactieve kaart, hier kun je heel snel zien of jouw droomwoning nog beschikbaar is.

Heb je moeite met kiezen of weet je niet goed welke woning het beste bij jouw situatie past? Wil je bijvoorbeeld weten welke woningen een zonnige tuin hebben of wat de mogelijkheden zijn voor een werkkamer op zolder? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in, we helpen je graag.