Open Dag! – Kom 6 juli langs op de projectlocatie

Geplaatst op

Wie langs de bouwlocatie is gelopen heeft het met eigen ogen kunnen zien, de bouw van Nieuwe Es vordert! Om iedereen kennis te laten maken met het project en de woningen is er op zaterdag 6 juli van 12.00 tot 15.00 uur een Open Dag. Je kunt binnenkijken in speciaal voor deze dag geopende modelwoningen, een rondleiding volgen langs de bouwhekken van de verschillende bouwfases én de nieuwe speeltuin wordt geopend. Dat mag je dus zeker niet missen!

Locatie Open Huis

Wij raden aan om het nieuwbouwproject lopend te bezoeken. Komt je met de auto of fiets? Dan kun je deze in de wijk parkeren.

Kom langs en ervaar Nieuwe Es

Denk jij hierover om een woning te kopen in Nieuwe Es? Dan is dit de kans om woningen van type Bloementuin en sociale huurwoningen van Welbions van binnen te bekijken en de rest van het project te ontdekken. Zo kun je echt ervaren hoe de gevelstenen eruit zien en wat de ruimte en indeling is binnen de woningen. Om alvast in de stemming te komen staat hieronder een filmpje die begin juni is opgenomen vanuit de bouwkraan op de bouwplaats.

Opening speeltuin

Naast de bouw van de woningen is er ook aandacht voor het openbaar gebied. Zo is het groene gevoel van het park doorgetrokken tot diep in de wijk. Ook is er de afgelopen periode hard gewerkt aan de speeltuin waarbij de kids uit de buurt mochten meedenken, deze wordt tijdens de Open Dag om 14.30 uur officieel geopend.

Planning

In juli worden de eerste woningen van deelgebied 1 opgeleverd. Ook in gebied 2 en 3 vordert de bouw. Zo wordt er in gebied 2 volop gemetseld (verwachte oplevering kwartaal 3) en zijn in deelgebied 3 de eerste daken al geplaatst (verwachte oplevering december 2019).

Je allerlaatste kans

De planning gaat voorspoedig. Nu kopen betekent dus nog dit jaar de sleutel van je nieuwe huis! Maar wees er snel bij, want er zijn er nog maar 7 te koop. Prijzen, bijzonderheden en plattegronden van de woningen zijn te bekijken via de interactieve kaart.

Ja ik wil
op de hoogte blijven

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter.