Kom 5 oktober langs bij de Open Huizen Route!

Geplaatst op

Zaterdag 5 oktober is het Open Huizen Dag en Nieuwe Es doet mee aan de Open Huizen Route! Wil jij alles weten over de laatste 7 koopwoningen van De Nieuwe Es? Kom dan van 11.00 tot 15.00 uur langs bij de projectlocatie. Speciaal voor deze dag wordt de bouwplaats opengesteld voor publiek dus je krijg een unieke kans om de woningen van dichtbij te bekijken en de groene omgeving zelf te ervaren. Omdat de bouw al in volle gang is krijg je bij koop nog dit jaar de sleutel van je eigen nieuwbouwhuis.

Locatie Open Huis

Tijdens de Open Huizen Route ben je van harte welkom in onze presentatieruimte (het voormalig Ketelhuis) aan de Jan Voermanstraat naast de bouwlocatie. Bekijk hieronder de route.

Parkimpressie Nieuwbouw Nieuwe Es Hengelo

Nog maar 7 te koop

Inmiddels is al 90% verkocht en zijn er nog maar 7 beschikbaar. Wil je weten welke woningen dit zijn? De prijzen, bijzonderheden en plattegronden van de woningen zijn te bekijken via de interactieve kaart. De bouw gaat voorspoedig. Nu kopen betekent dus nog dit jaar de sleutel van je nieuwe huis!

Nieuwsgierig? De makelaars van Nieuw Wonen Twente en de ontwikkelaars van Koopmans TBI staan tijdens de Open Huizen Route voor je klaar om je te helpen bij je besluitvorming. Zien we je zaterdag 5 oktober?

Ja ik wil
meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen? Vul geheel vrijblijvend je gegevens in via onderstaand formulier.