Kom 30 maart langs bij de Open Huizen Route!

Geplaatst op

Zaterdag 30 maart is het Open Huizen Dag en Nieuwe Es doet mee aan de Open Huizen Route! Wil je alles weten over de beschikbare koopwoningen van De Nieuwe Es? Kom dan van 11.00 tot 13.00 uur langs bij onze presentatieruimte aan de Jan Voermanstraat!

Ontdek het project in 3D!

Ervaar hoe het is om te wonen in de Nieuwe Es en doe de 360º tour! Tijdens de Open Huizen Route kun je door het project “lopen” en een kijkje nemen in de woningen via onze 3D bril. En de 3D bril mag je natuurlijk meenemen naar huis om ook thuis nog even te genieten van een rondje Nieuwe Es.

Locatie Open Huis

Tijdens de Open Huizen Route ben je van harte welkom in onze presentatieruimte (het voormalig Ketelhuis) aan de Jan Voermanstraat naast de bouwlocatie. Bekijk hieronder de route.

Een woning helemaal naar jouw wensen

Heb je moeite met kiezen of weet je niet goed welke woning het beste bij jouw situatie past? Wil je bijvoorbeeld weten welke woningen een zonnige tuin hebben of mogelijkheden voor een werkkamer op zolder? De makelaars van Nieuw Wonen Twente staan tijdens de Open Huizen Route voor je klaar om je te helpen bij je besluitvorming.

Nu alvast wat meer weten? Bekijk de actuele beschikbaarheid via onze interactieve kaart of vul hieronder je gegevens in om vrijblijvend contact te krijgen met de makelaar.

Ja ik wil
contact met de makelaar

Laat hieronder jouw gegevens en wensen achter dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.